Winkelmand

  • Makkelijk bestellen via uw eigen Bestellijst. [keuzebalk hierboven] Voeg artikel toe op uw bestellijst door het aantikken van het hartsymbool.

Beschikbaar

Je snacks en gerechten geef je professioneel mee in deze authentieke papieren draagtas.

Genieten en beleven
Geheel in de lijn van Biodore® benadrukken onze draagtassen de waarde van genieten, proeven en beleven. De tassen zijn gemaakt van stevig bruin papier en hebben een neutrale en natuurlijke uitstraling.

Multifunctionele tas
Gebruik deze multifunctionele tas voor het vervoeren of meegeven van snacks, frites, broodjes en andere afhaalmaaltijden. Het natuurlijke, voedselveilige materiaal is FSC-gecertificeerd en kan naderhand gewoon bij het oud papier.

Praktisch en sterk
De praktische tassen zijn uiterst prettig draagbaar dankzij de platte papieren handgrepen. Ze worden gevouwen geleverd en zijn snel te openen en te vullen. De bodemvouw, zijvouw en sterke blokbodem zorgen ervoor dat hij mooi rechtop blijft staan.

Natuurlijke grondstoffen
De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving
Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!

Unieke product code (UPC) 82520
Categorieën Papieren Tassen
Verpakkingseenheid x
Verkoopeenheid DOOS
Inhoud 1,0