Winkelmand

  • Makkelijk bestellen via uw eigen Bestellijst. [keuzebalk hierboven] Voeg artikel toe op uw bestellijst door het aantikken van het hartsymbool.

Beschikbaar

I’M a SNACK bag neem je je snacks en frites lekker makkelijk mee.

Bied je klant zijn snackbestelling aan in deze frisse, vrolijke snacktas van het I’M a SNACK bag-concept. Vul de tas met de afzonderlijke snackzakjes en de hele gezinsbestelling kan gemakkelijk mee naar huis.

Knapperig en warm
Het gebruik van een papieren tas zorgt voor goede bescherming van je snacks en frites en regelt optimaal temperatuurbehoud. Doordat papier kan ademen, worden slappe frites door condensvorming voorkomen en blijven je producten lekker lang knapperig en warm. Vul de tas bij voorkeur met snackzakken van ersatzpapier, zoals de zakjes uit ons I'M a SNACK-concept.

Kleurrijk dessin
De trendy snackbag is voorzien van een onderscheidend kleurrijk dessin dat succesvol is getest onder eindgebruikers en draagt de hippe tekst ‘I'M a SNACK bag’. Aantrekkelijke icoontjes in het thema eten en drinken, zoals broodjes, ijsjes en frisdranken, maken deze vrolijke meeneemtas breed inzetbaar voor zowel snackbars en cafetaria’s als voor foodservicebedrijven zoals bakkerijen, bioscopen, partycateraars en lunchrooms.

Efficiënt vullen
De tasjes worden plano en dus ruimtebesparend geleverd en zijn in één simpele handbeweging vlot op te zetten. Dankzij de handige blokbodem blijft de tas gemakkelijk staan en is hij snel en efficiënt te vullen. Je producten worden tijdens transport stevig ondersteund en de stevige, platte papieren handgreep maakt de tas voor je klanten gemakkelijk te dragen.

Compleet aanbod
Combineer deze handige snackbag met onze andere snackzakken en snackartikelen uit het I’M a SNACK-concept en je hebt voor al je snacks een geschikte verpakking in huis. Maak je aanbod helemaal compleet met de bijpassende cups en deksels uit het Depa I'M a COOL-concept en de producten van het Depa Kidsconcept.

Unieke productcode (UPC) 82521
Categorieën Papieren Tassen
Verpakkingseenheid x
Verkoopeenheid DOOS
Inhoud 1,0