Winkelmand

  • Makkelijk bestellen via uw eigen Bestellijst. [keuzebalk hierboven] Voeg artikel toe op uw bestellijst door het aantikken van het hartsymbool.

Beschikbaar

OMSCHRIJVING
Van 1809 tot 1954 heette de Grolsche Bierbrouwerij, Brouwerij de Klok. Voor de oorsprong van de naam de Klok moeten we terug in de historie, naar het begin van de 19e eeuw. Als in die tijd de kerk uitging luidde de klok en was het tijd voor een koud biertje. Vandaar “de Klok”. Als eerbetoon aan deze Brouwerij brouwen we sinds enkele jaren de Klok bier. De Klok bier is blond van kleur en fris van smaak; niet te zoet en niet te bitter, met 4,8% alcohol. Rechttoe rechtaan gebrouwen door mensen die er verstand van hebben. Proost. Het is tijd voor de Klok.

De Klok Bier in krat 24x0,30L is gewoon goed bier gebrouwen door de Koninklijke Grolsche Bierbrouwerij. Het heeft een goede, transparante prijs. Er zijn allerlei ondersteunende materialen zoals: bierbeker 20cl, draagtray 6-gaats, stapelglazen 20cl en 25cl, tapaanduiding, vilten, bierkaart, prijslijsten en buitenreclame. De Klok is een A-merk met de scherpste prijs in de markt. De fustaansluiting is een A-koppeling (in overleg met de Accountmanager kan de A-koppeling worden aangesloten).

Unieke product code (UPC) 92913
Categorieën Bieren,
Verpakkingseenheid x
Verkoopeenheid DOOS
Inhoud 24,0