Douwe Egberts Freshbrew

Douwe Egberts Gallery apparatuur zet koffie volgens het Fresh Brew zetsysteem.

De naam zegt het eigenlijk al: bij dit systeem wordt ieder kopje koffie vers gezet. En dat ziet en proeft u direct. De Gallery apparatuur is eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Ook over de vormgeving is goed nagedacht. Door de transparante koffiecontainer is de versgemalen koffie goed zichtbaar. Het overtuigende bewijs dat ieder kopje vers wordt gezet. Eigenlijk net als thuis. En dat is precies waar het ons om gaat: je moet je thuis voelen, waar je ook bent. Want dan ben je op je best. Echt verse koffieVerse koffie.

Het internationaal beproefde Fresh Brew zetsysteem zet ieder kopje vers. Zo heeft u 24 uur per dag gegarandeerd verse koffie.

Variabele sterkte.

De sterkte van de koffie is individueel instelbaar. U kunt kiezen uit mild, normaal en sterk. Vier melanges. Omdat smaken nu eenmaal verschillen, biedt Douwe Egberts u de keuze uit vier koffiemelanges: Traditional, Select, Gold en Decafe?ne. Doordacht designIngetogen en stijlvol.

De Gallery apparatuur is ingetogen maar stijlvol vormgegeven en past daarom in vrijwel iedere omgeving.

Zien is geloven.

De Gallery 100, 200 en 300 beschikken over een transparante koffiecontainer waardoor de verse koffie zichtbaar is. Het overtuigende bewijs voor uw medewerkers en gasten dat ieder kopje vers wordt gezet.

GebruiksvriendelijkHet gebruik.

Functionaliteit heeft bij de ontwikkeling van de Gallery apparatuur centraal gestaan. Het overzichtelijk bedieningspaneel is zeer gebruiksvriendelijk. E?n druk op de knop is voldoende voor een heerlijke kop koffie.

Het onderhoud.

Dankzij het doordachte ontwerp is ook het onderhoud van de Gallery apparatuur erg gemakkelijk. De koffiecontainer is eenvoudig schoon te maken en bij te vullen. Voor eventuele ingredienten/containers geldt hetzelfde.

Het filter.

De Gallery onderscheidt zich van andere Fresh Brew machines door het filter zonder papier. Dit bevordert de betrouwbaarheid van de machine en beperkt de hoeveelheid afval, wat uiteindelijk kostenbesparend werkt.


 Gallery 110

  • 35-45 medewerkers & gasten
  • 3 variaties
  • 28 sec/kopje
  • Compact, eenvoudig in gebruik

Compacte en professionele uitstraling

De Gallery 110 koffiemachine geeft elke bedrijfsruimte iets extra’s. U haalt er een compacte en mooi vormgegeven koffiemachine mee in huis. En de koffie zelf? Die kunt u niet alleen drinken en ruiken, maar ook zien dankzij een transparante koffiebehuizing.

Eenvoud

De eenvoud van de Gallery 110 is haar kracht. Drinken uw medewerkers of gasten enkel espresso en zwarte koffie? De Gallery 110 is dan voor u de beste keuze.

Gebruiksvriendelijk

Voor een heerlijke kop koffie is een druk op de knop voldoende. Ook het onderhoud en bijvullen is eenvoudig. De Gallery 110 heeft een filter zonder papier. Daardoor is de koffiemachine minder storingsgevoelig en zorgt voor een beperkte hoeveelheid afval.

Interesse in deze machine, mail of bel ons en wij maken een offerte voor u.