Douwe Egberts Cafitesse

Het Cafitesse koffiesysteem biedt u een even verrassende als unieke combinatie: altijd vers gezette koffie van topkwaliteit, een ongekend hoog tempo en een optimaal gebruiksgemak. Het Cafitesse Koffiesysteem werkt met vloeibaar koffieconcentraat, 

dat van de beste kwaliteit bonen wordt gezet. De koffie wordt na het zetproces onmiddellijk luchtdicht verpakt en diepgevroren. Hierdoor blijven smaak en geur optimaal bewaard tot het moment dat u de koffie wilt serveren.

Het Cafitesse Systeem heeft als belangrijkste voordelen:

 • Altijd onmiddellijk verse koffie beschikbaar
 • Geen filters en koffiedroes
 • Zeer eenvoudige bediening
  (dus ook voor zelfservice situaties)
 • Grote capaciteit
 • Geen oude koffie
 • Geen verspilling
 • Minimum aan onderhoud

Cafitesse 50/51

Cafitesse 50/51

De Cafitesse 50 combineert een compact formaat met de voordelen van het Cafitesse systeem.

Levert koffie (kop en kan) en heet water

Geschikt voor locaties tot 15 koffiedrinkers met een max capaciteit van 140 koppen per uur. (7 koppen achtereen) Snelheid : 9 seconden per kop (koffie 125 ml)  

Overal inzetbaar Klein en licht.

Dankzij het compacte formaat en het geringe gewicht kunt u de Cafitesse 50 en 51 vrijwel overal plaatsen.De Cafitesse 50 heeft een afneembare watertank (inhoud : 3 liter) en kan overal geplaatst worden.

De Cafitesse 51 heeft een vaste wateraansluiting en heeft daardoor een hogere capaciteit. (160 koppen per uur)Cafitese concept Betrouwbaar, snel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. En overal inzetbaar.

Douwe Egberts Cafitesse, de beste garantie voor de lekkerste kop koffie.

Interesse in deze machine, mail of bel ons en wij maken een offerte voor u.

 


 Cafitesse Excellence Compact

 • 10-25 medewerkers & gasten
 • 7 variatiemogelijkheden
 • 16 sec/kop, 100 sec/kan (à 900 ml)
 • Perfecte kwaliteit gecombineerd met modern design

Perfecte kwaliteit

De allernieuwste innovatieve technologie zorgt voor een heerlijke kop koffie met mooie crema laag en een perfecte cappuccino of latte macchiato voorzien van romig melkschuim.

Kies voor één van de heerlijke Douwe Egberts Cafitesse melanges, bijvoorbeeld Dark Excellence. Een krachtige, aromatische, volle 100% Arabica koffie.

Overheerlijke variaties

Cafitesse Excellence Compact serveert een brede selectie aan koffie variaties en andere warme dranken. Elk kopje koffie is eenvoudig te maken, en door middel van hoeveelheid en sterkte perfect aan te passen aan ieders persoonlijke smaakvoorkeur. Of u nu kiest voor een volle espresso, een rijke cappuccino, romige latte macchiato, warme chocolademelk of een van de vele andere heerlijke variaties.

 

Zorgeloos gemak

Het gemak van simpele, intuïtieve bediening in combinatie met minimaal onderhoud maakt Cafitesse Excellence Compact heel gemakkelijk in het gebruik. Het bijvullen van de ingrediënten is gemakkelijk en schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest; het kost nog geen 10 minuten per week. De koffiemachine kan tot maar liefst 140 heerlijke drankjes per uur serveren.

Optioneel, watertank of muntmodule

De Cafitesse Excellence Compact is nu ook verkrijgbaar met watertank of muntmodule. De watertank van 3 liter zorgt voor meer flexibilteit en gemak. Door de handig uitneembare watertank kan elke werknemer de machine vullen.

 Interesse in deze machine, mail of bel ons en wij maken een offerte voor u.